الأربعاء، 22 يونيو، 2011

كوردون بلو بالخطوات المصورة

المقادير:
نص كيلو صدور فراخ حوالى 4 قطع
شرائح جبنة شيدر
شرائح لانشون ديك رومى أو لانشون فراح
ملعقة صغيرة ملح
نص ملعقة صغيرة فلفل أسود
ربع ملعقة صغيرة بودرة ثوم
ربع ملعقة صغيرة بودرة بصل
كوب دقيق
كوب بقسماط
2بيضة مخفوقة
الطريقة:
نخلط الملح والبهارات مع بعض
نضع نص البهارات على الدقيق ونتركه جانبا
باقى البهارات نتبل بيها صدور الفراخ، على لوح التقطيع نفتح صدر الفراخ بالنص
نضيف قطعة جبنة شيدر
ثم قطعة لانشون
ثم قطعة شيدر
ثم نقفلها مثل السندوتش
ونقفلها بخلة الاسنان
الكمية كلها
نحضر صينية فرن وندهنها بالزبدة
نحط صدور الفراخ فى الدقيق
ثم البيض
ثم البقسماط
نرصها فى الصينية ونقطع قطع زبدة ونحطها على وش الفراخ
ندخلها الفرن على درجة حرارة 200 لمدة 45 دقيقة مع التقليب من حين لاخر حتى تنضج اخر 10 دقائق نولع الشواية تحمر شوية وتقدم.
ملحوظة اخلعى خلل السنان قبل التقديم.


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق